Η εταιρεία / Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία ΧΡ. ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1985 στον Πειραιά. Αντικείμενο της η εμπορία χρωμάτων και προϊόντων που αφορούν την επαναβαφή αυτοκινήτων. Στην πάροδο του χρόνου, η ανάπτυξη και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας, κάλυψε χώρους όπως το βιομηχανικό και ναυτιλιακό χρώμα, εργαλεία φανοβαφείου και ειδικές αποχρώσεις. 

Στην αναζήτηση για ένα αξιόπιστο και καινοτομικό πακέτο βοηθητικών προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων, όπου η σχέση ποιότητας και τιμής παίζει καθοριστικό ρόλο, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου φανοβαφείου, έχουμε επιλέξει τα προϊόντα του ισπανικού οίκου ROBERLO, τον οποίο αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, από το 1996. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Roberlo, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο www.roberlo.com .
 
Στον τομέα του ναυτιλιακού, η συνεργασία μας με την INTERNATIONAL PAINT, εγγυάται την ιδανική κάλυψη των απαιτήσεων ενός τόσο εξειδικευμένου χώρου. 

Με στόχο πάντοτε την ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέρουμε επαγγελματικά προϊόντα και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Η φιλοσοφία της εταιρίας μας, είναι να κτίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας δίνοντας λύσεις, προσφέροντας ποιότητα και τεχνική υποστήριξη, μεταφέροντας τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο της επαγγελματικής βαφής.