Προϊόντα / Αυτοκίνητο / Βερνίκια / Roberlo

KRONOX 3100
 

Το Kronox 3100 είναι το νέο βερνίκι χαμηλών ρύπων της Roberlo, το οποίο χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο ισορροπίας μεταξύ της ποιότητας φινίρισματος, της εύκολης εφαρμογής και του γρήγορου στεγνώματος. Το βερνίκι αυτό χρησιμοποιείται σε αναλογία 3:1 με τους σκληρυντές της σειράς Κ35 και με 5% εως 10% του προσθετικού βελτιωτικού "VOC PLUS", έτσι ώστε να μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η αντοχή του και να μειωθεί ο χρόνος στεγνώματος, με αποτέλεσμα το τελικό μίγμα να μπορεί να προσαρμοστέι στις συνθήκες του κάθε φανοβαφείου. Αυτό διευκολύνει τον τεχνικό, στην καλύτερη εφαρμογή και απόδοση του προϊόντος.

Μια άλλη καινοτομία του Kronox 3100 είναι η 3 λίτρων συσκευασία του. Αυτή η συσκευασία είναι πιο εύκολη στη χρήση και παράγει ένα μεγαλύτερο κύκλο εργασιών του προϊόντος, και ως εκ τούτου λιγότερα προβλήματα που προκαλούνται από δοχεία που έχουν ανοιχτεί πολύ καιρό πριν.

Οι διαθέσιμοι καταλύτες της σειράς είναι ο K34 (αργός), K35 (μεσαίος), K36 (γρήγορος) και K38 (εξαιρετικά γρήγορος). Θέλουμε να κάνουμε ειδική μνεία στον καταλύτη K38, ο οποίος παρέχει ένα εξαιρετικά γρήγορο στέγνωμα,  διατηρόντας πολύ υψηλά επίπεδα γυαλάδας, φινιρίσματος και σκλήρυνσης.

Το Kronox 3100 έχει και άλλα πλεονεκτήματα όπως ανθεκτικότητα στο χρόνο, αντοχή στην υγρασία και εξαιρετική απόδοση σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.